Hírek Pannónia Klub életéből

Nyomtatás

Őszi bállal folytattuk az év elején megkezdett programokat, ahol a ljungby-i Joco Band trió gondoskodott a zenéről, a meglepően sok fiatalt vonzó bálban.

Őszi bál a Ljungby-i Joco Band zenekarral

Október 16-án nagyköveti találkozóra került sor, ahol Makkay Lilla, stockholmi magyar nagykövetasszony, Szabó Balázs konzul és Thuróczy Zoltán MKD diplomata voltak a meghívott vendégeink. 

Nagy érdeklődéssel hallgattuk az információkat, tájékoztatásokat. A helsingborgi és a lundi egyesület vezetői is részt vettek a közös vacsorával befejezett találkozón.

Az 1956-os forradalom 60 éves megemlékezésére nagy létszámú ünneplő közönség gyűlt össze, és nagy tapssal köszönték meg a Rátkai Színház művészeinek Farkas Petra, Király Adrián és Ponty Tamás előadását, melyet a Hungaroclubbal közösen tartottunk meg. Nagy érdeklődés kísérte Kun Ferenc történész nagyon érdekes előadását.

November 27-én vasárnap, Csongrádi Katával emlékeztünk a „Sláger gyáros” S. Nagy Istvánra a Nydala Színházban.

December 4-én, vasárnap délután kicsikkel-nagyokkal vártuk a Mikulás bácsit. A SMOSZ színházturné keretében Bednai Natália, Czakó Roland és Ternai Krisztina a Pódium Színház művészei varázsoltak közénk igazi mesebeli, Mikulás-váró hangulatot.

Szilveszter éjszakáján együtt búcsúztatjuk a 2016-os, és üdvözöljük a 2017-es évet a Székelykevéről meghívott zenészekkel.

Már javából készülünk a jövő évre is, 2017-ben is sok meglepetés színházi előadással, zenés estekkel várjuk tagjainkat! Honlapunkon megtalálhatóak a 2017-es évre tervezett programok. www.pannonia.se

A Pannónia Klub vezetősége nevében nagyon boldog, szép karácsonyi ünnepet kívánunk mindenkinek!

Rosenheim Ilona