Tetszik a Híradó? Vagy javítanál rajta? Légy a Híradó Baráti Körének tagja!

Nyomtatás

Neked is tetszik, hogy negyedévente egy pofás kis újságot forgathatsz a kezedben, ami rólunk, svédországi magyarokról szól, általunk, svédországi magyarok által szerkesztve? Szívesen lapozgatod az immár színes oldalakat, hogy egy-egy sikeres eseményről, vagy érdekes, köztünk élő személyiségről olvass? Szívesen őrzöd meg azokat a számokat, melyben te magad, vagy családtagod szerepelt, esetleg írt? Netán javítani szeretnél rajta?

Mi, a Híradó barátai úgy véljük, sokan érzünk így a Híradó újság kapcsán, viszont nem mindenki tudja, hogyan járulhatna hozzá, hogy a harmincéves múlttal büszkélkedő újságunkat építhesse, segíthesse. 

Tudjuk, pénzzel indítani, soha nem egy virágzó kapcsolat kezdete. Viszont a mi, a Híradó Baráti Köre, mondhatjuk, abból élünk, ahányan vagyunk. Azaz a tagság a tevékenységünk, viszont nem öncélúan!

Száz korona, ennyit kérünk, ezzel pedig tagja leszel annak a családnak, akik úgy vélik, az amúgy önkéntes alapon működő Híradó megérdemli, hogy ennyivel hozzájáruljunk további működéséhez, fejlődéséhez. Akik eddig is a tagjaink voltak tudhatják, ez a családonkénti száz korona járul hozzá, hogy az újság tördelése továbbra is megoldott, azaz hogy még mindig kezünkben tarthatjuk a nyomtatott újságot. De a színes nyomtatás is nagymértékben nekünk köszönhető!

Büszkék vagyunk az eddigi eredményekre, és bízunk benne, hogy további tagok megnyerésével biztosítani tudjuk a lap fennmaradását és további fejlesztését.

Te is egyetértesz céljainkkal? Csatlakozz a Híradó Baráti Köréhez!

 

A tagdíjat a következő számlára lehet befizetni:

Bankgiro 244-1590

 

Kérjük, hogy a tagsági díj befizetéskor töltsd ki adataidat a hbk.smosz.org címen, hogy számodra is biztosítani tudjuk a tagoknak járó újságot!

 

Köszönettel:

A Híradó Baráti Köre