Tisztelt egyesületi Elnökök, magyar nyelvi foglalkozást Vezetők! [Hirdetés]

Nyomtatás

Az „Őrszavak-Custos” Magyar Anyanyelvvédők Egyesületének vezetősége szeretné megköszönni a svédországi magyar nyelvű foglalkozásokat vezető, ott munkálkodók önkéntes munkáját, egy hétvégi találkozás, ismerkedés, tapasztalatcsere, kölcsönös tájékoztatás, együtt-szórakozás keretében.

Mivel vezetőségünk nem ismer mindenkit, aki a hétvégi magyartanítás, gyermekfoglalkozás nemes feladatán munkálkodik, vagy a múltban munkálkodott, kérjük, augusztus 30-ig küldjétek el a közreműködők neveit e-mail címükkel együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

A találkozót folyó év 41. hetében, október 12-13-14 rendeznénk meg, a Hälleberga Tábor Tanyán. A programról a későbbiekben tájékoztatjuk a meghívottakat.

A találkozó költségeit (szállás-ellátás) az Őrszavak Egyesület vállalja magára, az érintett egyesületek vezetőségét pedig arra kérjük, a meghívottak helyszínre, illetve hazautazásának utazás költségeit vállalják magukra.

Tompa Anna, elnök

Tóth Ildikó, titkár