A Pannónia klub életéből

Nyomtatás

A Pannónia klub őszi időszaka sok programot tartogat a Malmö és környékén élő magyarok számára. Ősztől a gyerekfoglalkozások minden vasárnap 10 és 15 óra között zajlanak két csoportban. A kisebb gyerekek vasárnaponként játékos formában ismerkedhetnek a magyar kultúrával, népi szokásokkal, valamint különböző népi játékokkal. A nagyobbacskák a magyar nyelv szépségét tanulják meg Sebestyén Marianna tanárnővel, a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében itt levő ösztöndíjassal.

Szeptemberbe tartjuk az első klubestet meghívott vendéggel, illetve magyaros hidegtállal emlékezve a jó magyar ízekre.

Az októberi hónap kulturális kínálatából: a Hungaroclubbal közösen megrendezve fogadjuk a SMOSZ vendégelőadóit, a budapesti Tan´oda Art meghívott színészeit. A Nagypapa születésnapja című zenés, ismert dallamokkal tűzdelt színházi előadással emlékezünk 1956-ra.

Elmaradhatatlan őszi bálunkat október 27.-én tartjuk, ahol a ljungbyi Joco-Band gondoskodik a jó hangulatról. A Katalin bál november 24-én kerül megrendezésre, a talpalávalót Kató István szolgáltatja.

Ebben az évben is nagyon várjuk a SMOSZ program keretében a Mikulást, aki Dunaújvárosból érkezik a gyerekekhez sok-sok zenével, ismert mondókákkal köszöntve őket.

Szilveszteri bálunkon a hangulatért közkívánatra a vajdasági Kovács Norby a felelős!

Minden programra szeretettel várunk mindenkit!

Rosenheim Ilona