Az EKE könyvegylet támogatókat és pártfogókat keres és vár a Trianon centenáriumához kapcsolódó esszékötetéhez

Nyomtatás

Az EKE-sorozat létrehozása és húsz kötetre kiterjedő fenntartása mind a mai napig a világ magyar emigrációjának leghosszabb ideig fennálló könyvkiadás-vállalkozása.

A békebeli Magyarország elvesztésének, az ország szétszaggattatásának tragikus, száz éves évfordulója kiváló témát kínál az EKE következő kötetének. 

A készülő esszégyűjtemény, figyelmét az elkövetkező évtizedekre kívánja fordítani, arra, hogy csúcsértelmiségi nemzettársaink hogyan látják a magyarság jövőjét, mi az, amit remélnünk, tennünk lehet és kell jelenünk destabilizálódó világában.

Amennyiben úgy érzed, hogy velünk szeretnél tartani ezen az úton és részese szeretnél lenni az új kötet megszületésének, az EKE könyvegylet újjáéledésének, kérünk, hogy fizess be a SMOSZ gondozásában levő EKE-számlára (Pg. 4165223-1) 200 koronát, mint tagsági díjat neved és lakcímed pontos feltüntetésével, amelynek fejében a 2019-es év folyamán a címedre postázzuk a megjelent kötet egy példányát. A befizetett összeg nem kötelez további előfizetésekre, a számozott kötetek végén feltüntetjük a támogatók nevét, vagy azt, akit az előfizető szeretne (pl. N.N. vagy N.N. és felesége N.M. vagy N.N. emlékére).

Az EKE, tagsága arányában részesül a svéd állam eszmei egyesületeknek nyújtott anyagi támogatásában, ezért kérjük, hogy a befizetőlapon tüntesd fel összes családtagodat, a gyermekeket is beleértve, születési évükkel együtt. Kérünk, hogy hívd fel barátaid figyelmét is a következő EKE-kötet kiadására!