A Pannónia Klub életéből

Nyomtatás

Tavasszal is folytattuk a nagyon nagy népszerűségnek örvendő gyermekprogramokat. Vasárnaponként a nagyobb gyerekeknek tartunk vasárnapi iskolát, míg szerdánként a baba-mama ringató programra várjuk a piciket. Mindkét foglalkozást Sebestyén Marianna, KCSP ösztöndíjas tanárnő vezeti. Ősztől folytatjuk a megkezdett munkát Mariannal, és szerencsére sikerült előre lefoglalni a kirsabergi Folket Husben a termet az őszi programokra.

A Farsangi bál után, a SMOSZ program keretében a Tesla Teátrum művészeit, Király Adriánt, Kiss Karolinát és Tóth Alizt fogadtuk, akik fiatalos energiával emlékeztek meg a márciusi ifjakról. Az estet magyaros gulyáslevessel zártuk.

Pannonia-2

Polónyi Géza gondoskodott a sikerről a tavaszi nosztalgia bálon. A tavaszi színházi műsorunkat a Nemzeti Színház színészei biztosították, az első részben Tóth Auguszta Mezei Mária életét feldolgozó nagysikerű előadását élvezhette a közönség, majd a második részben Bakos-Kiss Gábor egy csokor ismert dallal kápráztatta el a nézőket, zongorán Szilassy Nelli kísérte.

A nyári szünet után szeptemberben folytatjuk a gyermekprogramokat. Az őszi bálon közkívánatra ismét Kovács Norby Vajdaságból lesz a meghívott zenész. Ezt követően október elejére tervezzük a Nő című színházi előadást, amelyet már a kirsäbergi Folkets Hus színháztermében fogunk megtartani. Ezt követően az október 23-i megemlékezést is itt tartjuk.

 

Kívánunk mindenkinek szép és tartalmas nyaralást!

Találkozunk az őszi programokon, ahova mindenkit szeretettel várunk!

 

Rosenheim Ilona