A Pannónia klub életéből

Nyomtatás

Nagyon szép és gazdag félévet búcsúztattunk a gyerekekkel május végén. Majd a nyári szünidőt követően, szeptember 1-től szülői értekezlettel kezdtük az új tanévet. A gyerekek korának és az eddigi foglalkozásoknak köszönhetően a résztvevők éretté váltak az iskolai foglalkozásokra, így Sebestyén Marianna KCSP ösztöndijas tanárnő vezetésével ettől a félévtől elkezdhettük vasárnapi iskolát. Így a gyerekek már két csoportban tanulhatják a szép magyar beszédet.

Szeptember 1-jén megtartottuk az ősz első zenés klubdélutánunkat, ahol lehetőség nyílt megbeszélni az őszi programokat tagjainkkal.

Szeptember 4-én a Hungaroclubbal közössen fogadtuk Dr. Müller Adrient, Magyarország stockholmi nagykövetét.

Ezt követően szeptember 28-án közkívánatra a Vajdaságból meghívott Kovács Norby gondoskodott a őszi bál színvonalas zenéjéről.

Október 7-én a SMOSZ meghívására turnézott Malmőben is a budapesti Prömier Színtársulat, akik a Nő című vidám színházi előadást hozták a malmői közönség elé.

Október 23-án a Hungaroclubbal közössen emlékezünk nemzeti ünnepünkre, majd november 23-án az Öt órai tea meghívott vendégei Alex Tamás és Ványa Veronika Ezzel a zenés nosztalgiaesttel köszöntjük  az Erzsébeteket és Katalinokat.

Őszi programjaink megtalálhatóak a www.pannonia.sehonlapon.

Rosenheim Ilona