SOMIT TAVASZI TÁBOR

Nyomtatás

A 2022. évi második SOMIT rendezvény a Tavaszi tábor volt. A koronavírus járvány enyhülését és a korlátozások feloldását követően ez volt az első, szinte teltházas táborunk.

Tematikájához hűen, mely az „Április bolondja, május szamara” címet viselte, kijutott bőven a bolondozásból. A finom magyaros ételek, valamint a nagy sikerű gyermek és felnőtt ügyességi csapatvetélkedők mellett, talán mégis a legnagyobb sikere a hajdani elnökünk, Attila által megálmodott, majd Barbara által megalkotott, autentikus Üvegtigrisnek volt. Mágnesként vonzotta a táborozókat, melynek következtében rövid időn belül a tábor szívévé vált.
Tavaszi táborunk alkalmával a szokásos, éves közgyűlésnek is helyet kellett adni, melynek keretében új elnököt, valamint póttagokat választottunk. A SOMIT Generációk új elnöke személyében Bitay Erzsébetet köszöntjük. Az új vezetőségi póttagok Csanádi Csaba és Kovács Sándor lettek.
Természetesen ezen a táboron sem maradhatott el a virradatig tartó táncos mulatság, sem pedig a közkívánatra megszervezett nagy sikerű Activity party, de a bográcsban rotyogó vadhús mellett folytatott hosszadalmas baráti beszélgetések sem.
Kedves olvasó! Amennyiben szeretnél te is közénk tartozni, és a jövőbeni rendezvényeinken részt venni, látogass el honlapunkra https://www.somit.net/ valamint kövess bennünket figyelemmel a közösségi médiában, hiszen hamarosan újra találkozunk!
Hívunk, várunk, légy ott közöttünk!