Hogyan jut el 26.000 adag étel erdélyi gyerekekhez?

Nyomtatás

Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány (EMKA) 2,6 tonna száraztésztát kapott.  Ebből 26 ezer adag ételt lehet főzni, ami sok-sok gyereknek hosszú időre, hónapokra megoldaná az étkeztetését. Az alapítvány úgy döntött, hogy ezt az óriási mennyiségű adományt oda viszi el, ahol a legnagyobb szükség van rá: 15-20 erdélyi gyerekotthon bentlakásos kis lakóinak szánják. Azonban ezt csak a mi segítségünkkel tudják véghezvinni. Segítséget kérnek a szállítás költségeinek összeadásában, hogy tehergépkocsit tudjanak bérelni és üzemanyagot venni.

A cél érdekében a Svédországi Magyarok Országos Szövetsége gyűjtést hirdet. A befolyt adományokat együttesen juttatjuk el az alapítvány számlájára, ezzel is kiküszöbölve az egyes adományok után járó adminisztratív költség jó részét.

Adományaitokat a mellékelt számlaszámra lehet utalni, feltüntetve neveiteket és az adakozás tárgyát: „EMKA”. Az adakozók névsorát, eddigi szokásaink szerint, folyamatosan fogjuk közölni a Híradóban:

Pg 4414044-0

Az Alapítvány a legkisebb összeget is köszönettel fogad. Minden fillér számít, hiszen kis adományokból is gyorsan összejöhet a szükséges összeg.

Ne felejtsd: kétszer ad, aki gyorsan ad!

A Svédországi Magyarok Országos Szövetségének vezetősége