Kedves Ifjak és Gyerekek!

Nyomtatás

Ősz van, már javában folyik a tanítás, gondolom, lassan el is felejtettétek a nyarat, a vakációt. De nincs semmi baj, hisz itt van már az őszi iskolaszünet és azután, nem sokára pedig a téli vakáció következik!

Az idei nyárról sokan sokfélét mesélhetnének. Ki arról, hogy kibírhatatlan volt a hőség, ki arról, hogy a hűvös szélben elkelt a kabát, pulóver! Attól függően, ki hol töltötte a vakációt. Régi ismerősötök, Tünde és Oszkár küldött nekem néhány képet, melyek éppen egy igen forró nyár alkalmával készültek Budapesten. Olvassátok el a történetet is, ötletet kaptok arra, hogyan lehet jól szórakozni tévé, telefon, meg akármilyen divatos szerkentyűt nélkülözve is.

Minden nektek írott levelemben megemlítem, hogy várom, nagyon várom azt, hogy jelentkezzetek. Írjatok nekem és természetesen a Híradó olvasóinak élményeitekről, örömmel olvasnék mesét, élménybeszámolót. És nem vártam hiába! A türelem, a közmondás szerint rózsát terem. És én kaptam egy gyönyörű rózsaszálat! Méghozzá nem is Svédországból, hanem a messzi Erdélyből, Bakcsi Réka nevű kislánytól. Ő rendszeresen olvassa a Híradót, és boldogan megismerkedne velem és veletek, svédországi gyerekekkel. Küldött egy szép levelet, melynek pár sorát ide másoltam. De nem csak levelet írt, hanem egy szép és érdekes verset is. Olvassátok szeretettel. Akinek kedve támad Rékával levelezni, jelentkezzen nálam, a szokásos villanypostacímen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Természetesen továbbra is reménykedem abban, hogy valamelyik svédországi gyerektől is kapok levelet.