A 24. Kékvirág Tábor helyett

Nyomtatás

Csak egy kék színű virág, mit a kezedben hozol, csak egy kék színű virág, máris hozzánk tartozol…

kek

Ez év augusztusában nem lendül magasba a zászlónk!

Bármennyire is reméljük, hogy nyár végére helyreáll a rend, a jelenlegi helyzet (koronavírus-fertőzés veszélye) arra kényszerít, hogy lemondjuk az idei táborunk megrendezését. 

A következő táborunk időpontjáról, a helyzet alakulásától függően, mindenkit értesítünk majd, azzal a reménnyel, hogy minden gyerek ugyanolyan lelkesedéssel és örömmel jön majd újra közénk, mint eddig tették.

Mi felnőttek, szervezők, oktatók, a jó Isten segítségében bízva folytatjuk a munkát ugyanolyan jókedvvel és lendülettel, mint eddig is, 23 éven át.

Folytatjuk a tábort működtető Őrszavak – Custos Anyanyelvápolók Egyesülete tevékenységét, ami azt jelenti, fenntartásához követjük a svéd hivatalos szervek szabályát, mely szerint az egyesületek létét a befizetett tagdíjak kell igazolják. A befizetett tagsági díj nemcsak igazolja az egyesület hivatalos bejegyzését, hanem ez határozza meg az állami támogatás mértékét is. 

Tehát kérésünk felétek, segítsetek munkánk folytatásában, illetve az egyesület megmaradásában az évi 100 SEK/család tagdíj befizetésével.

 

Länsförsäkringar Bank, clearing nr: 9025 kontonr: 1279091

 

Mért élnénk? Mért félnénk? Ha nem egy álomért

 

Álmodjuk tovább, hogy jövőre újra együtt lehetünk!

 

Üdvözlettel a tábor szervezői,

 

Tompa Anna és Tompa Orsolya

megvalosultamagyarkormanytamogatasavalbgaalap