A Pannónia Klub életéből

Nyomtatás

A 2019-es év végét két, nagyon szép, színvonalas programmal zártuk. Lohn Annamária KCSP-ösztöndíjas Magyar Nobel-díjasok és feltalálók című előadása volt az egyik. Sok új információval lettünk gazdagabbak általa. A másik, a gyermekek körében minden évben nagy népszerűségnek örvendő Mikulás program volt. Öröm nézni a sok kicsi, boldog arcocskát, mikor tárt szemekkel nézik a mesés színházi előadást.

Januárban folytattuk a minden szombaton zajló, egyre nagyobb létszámban látogatott magyar iskola gyerekprogramokat Sebestyén Marianna KCSP-ösztöndíjas tanítónővel. Ebben a hónapban volt a Magyar Kultúra Napja is, Király Adrián színész verses-zenés előadásával ünnepeltük meg ezt a jeles alkalmat.

A februárt farsangi mulatsággal köszöntöttük, délelőtt a kicsik zenés játékokkal,

este a felnőttek teltházas bállal és az elmaradhatatlan magyaros gulyáslevessel. Meghívott előadóink Kovács Norby zenész és Ványa Veronika énekes voltak. A művésznő

külön programmal készült a gyerekeknek, elmesélve a magyar farsangi

szokásokat.

A 1848-as forradalom és szabadságharcra a SMOSZ központi programja keretében turnézó Márciusi lángok 1848 című színházi előadással emlékeztünk (FLO WIBE stúdió).

Március 31-én Miért pont Ő címmel a Pódium Színház előadásában kabaréestre várjuk az érdeklődőket.

Minden programunkat a Kirsebergs Színház és Kultúrház helyiségeiben rendezzük meg, mivel itt minden programhoz megvan a megfelelő helyiség. Programjaink megtalálhatók www.pannonia.se honlapon.

Rosenheim Ilona