Hírek a malmői Hungaroclubból

Nyomtatás

A 2020-as évadunkat január végén kezdtük, amikor is Dr. Pölcz Éva tartott nekünk egy érdekes előadást a stresszről, a szorongásról és a pánikról.

Február közepén teltházas farsangi bálunk volt 90 résztvevővel, sikeres álarcversennyel. Finom vacsora után köszöntöttük a születésnaposokat.

Március 7-én színházi előadást tervezünk a Nydala Teaterben, Gajdó Delinke művésznő a meghívottunk, aki Szelíden és szilárdan c. előadásával méltón emlékezik meg Szabó Magda írónőről. E hónap végén tavaszi bált szervezünk a táncos lábú tagjainknak.

Április folyamán tartjuk meg az évi közgyűlésünket, s a hónapot Méhes Katalin színművésznő Ádám és Éva című előadása zárja, akit a SMOSZ hívott meg országos turnéra. Annak emlékére, hogy 400 esztendeje született Zrínyi Miklós, az Országgyűlés Zrínyi Miklós-emlékévvé nyilvánította az idei évet. Májusra tervezünk egy emlékműsort, melyben méltatjuk Zrínyi katonai, politikai és irodalmi tevékenységét. Június elején a hagyományos grillpartival zárjuk a tavaszi félévet.

 

Lakatos Júlia