Kedves magyarok!

Nyomtatás

Sajnálkozva jelentem, hogy – mint néhányunk előtt már ismert is – a nyár elején végleg befejezte működését a norrköpingi egyesületünk („Szent István” Norrköpingi Magyar Egyesület). E szomorú lépésre egyszerűen azért került sor, mert lassanként elfogytunk, s nem maradt, aki tovább vihette volna a klub működését.

Azok a Norrköping környékiek, akik szeretnének továbbra is egy magyar egyesülethez tartozni, természetesen megtehetik. Javaslom, hogy maguk vegyék fel a kapcsolatot a SMOSZ-szal vagy keressék fel az Országos Szövetség honlapját, ahol megtalálhatják a tagszervezetek listáját és a szükséges elérhetőségeket:

http://smosz.org/index.php/smosz/tagszervezeteink

Szeretném felhívni a volt norrköpingi tagok figyelmét, hogy e kézben tartott Híradó kiküldése számunkra a jövő évtől megszűnik, de természetesen lehetőség van arra, hogy továbbra is megkapjátok – ehhez csatlakoznotok kell valamelyik SMOSZ tagegyesülethez.

 

Minden jót kívánok mindenkinek!

 

Üdvözlettel:

Szemler János

 

Főszerkesztői megjegyzés: nagyon szeretnénk, hogy a volt norrköpingi tagok továbbra is az Olvasóink maradjanak. Erre azt a megoldást látjuk a fent említett mellett, ha a Híradó Baráti Körének tagjává válsz – így továbbra is változatlanul tudjuk számodra postázni a lapot!