A Pannónia Klub beszámolója

Nyomtatás

A korlátozások ellenére, a járványügyi előírásokat betartva egész télen rendszeresen szerveztünk foglalkozásokat: adventi koszorú készítés, szabad beszélgetések, karácsonyra hangolódás, bábszínház. A Mikulást is együtt vártuk és örömmel fogadtuk a SMOSZ által javasolt, Mikulás kerestetik című előadást, a magyarországi Prömier színtársulat előadásában.

Úgy érzem, az elmúlt évben is sikerült a körülményekhez képest jópofa programokat szerveznünk, sikerült életben tartanunk az egyesületet.

A gyerekek (és nem csak…) legnagyobb örömére eldöntöttük, hogy az évet is együtt búcsúztatjuk majd. Szilveszter alkalmából hagyományörző hosszú hétvégét szerveztünk Hällebergán. Igazi, családias hangulatú mini-tábor lett az eredménye, közös főzéssel, sütéssel. Került az asztalra egyebek mellett például töltött káposzta, csülök, kocsonya, házikenyér, különféle pogácsák, szerencsét hozó lencse, de még születésnapi torta is. A legszebb az egészben pedig az volt, hogy a gyerekek szinte az összes mozzanatban segédkeztek!


Januártól pedig folytatjuk a gyerekfoglalkozásokat. Minden szombaton korcsoportos feladatokkal, szókincsfejlesztőkkel, tematizált kézműves ötletekkel várjuk a kicsiket és nagyobbakat. Kíváncsian és már-már türelmetlenül várjuk a gyerekeknek szóló farsangi mulatságot. De bízunk benne, hogy most, a járványügyi előírások eltörlésével igazán nagy lendületet vesz majd általános tevékenységünk, melynek során újra gyakrabban találkozunk az egyesület tagságával!