Izgalmas események és közösségi találkozók

Nyomtatás

Az elmúlt hónapokban a Pannónia Klub aktív és érdekes eseményekkel tarkította mindennapjainkat.


Májusban egy igazi csemege várt minket: a magyarországi Batyu Színház előadásában megtekinthettük „A szegény ember gazdagsága” című zenés-táncos mesés darabot. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Magyarország stockholmi nagykövetségének támogatásáért.

20230514 Batyu Szinhaz nezok

A hónap végén, a tavaszi félév zárásaként tengerparti grillezésen vettünk részt, minden gyermek papírsárkányt kapott ajándékba, melyeket nagy örömmel eregettek a partmenti szélben.
Az őszi félév első nagy sikerű rendezvényén – egy közös bográcsozáson – már túl is vagyunk. Számomra mindig felemelő érzés, hogy olyan svédországi magyar közösség tagja lehetek, ahol a 3 évestől a 81 évesig mindenki jól tudja érezni magát egyazon helyen és időben.
A további programjaink még izgalmasabbnak ígérkeznek. Színházi előadás, rock koncert, Katalin bál és a minden évben nagy népszerűségnek örvendő Mikulás előadás is megrendezésre kerül.
További részletek a pontos dátumokkal megtalálhatóak a honlapunkon és Facebook csoportunkban is. Mindenkit szeretettel várunk, csatlakozz hozzánk és élvezd az izgalmas közösségi találkozókat!