Téli beszámoló a Pannónia Klubtól

Nyomtatás

Screenshot_20240214_075630_Photo_Collage.jpg

 

Elmondhatjuk, hogy újra egy sikeres bállal zártuk a tavalyi évet, ami a felnőtteknek szánt programjainkat illeti. Az őszi bálunk sztárfellépője Lőrincz Veronika volt, aki fergeteges hangulatot teremtett és a karácsonyi dallamokkal korai ünnepi hangulatot lopott a résztvevők szívébe. Az est zenefelelőse, DJ Tóth Sándor gondoskodott a további remek hangulatról. Mint mindig, most is gyönyörű tombolanyereményeket sorsoltunk ki, köszönet érte Rosenheim Ilonának. A szokásostól eltérő módon egy étteremben rendeztük meg a bálunkat, ahol gondoskodtak számunkra a finom falatokról is.

A gyerekeknek szánt évzáró műsorunk – a Mikulás titkos segítője – Kontha Nelli előadásában sok gyereket megörvendeztetett, főképp, hogy a Mikulás a műsor után meglepetés ajándékkal jutalmazta a kis érdeklődőket.

A 2024-es évet máris két nagykaliberű műsorral kezdtük. A már hagyományos, gyerekeknek szánt farsangi mulatságunkat ezúttal egy bűvész előadással kötöttük össze. Szép Bence „A Világ legügyetlenebb bűvésze”című gyerekeknek szánt előadása boldogságot csalt a kis szívekbe. A bűvészműsor után a gyerekek felvonultak és bemutatták a leleményesebbnél leleményesebb farsangi jelmezeiket, amit egy kis ajándékkal jutalmaztunk, a gyerekek nagy örömére. És hogy a felnőttek se maradjanak le a mókáról, Bence egy stand-up előadással zárta a napot, miután még lehetőség volt úgy Bencével, mint a barátokkal egy kis esti társalgásra. Jóleső érzés, amikor az ember nem csak a színpadon láthatja az előadót, hanem a műsor előtti és utáni rövid beszélgetések által betekinthet a hétköznapjaiba, így sokkal emberközelibb kapcsolat jön létre a művésszel. Én személy szerint úgy érzem, hogy jól feltöltődtem a műsor alatt, amire szükségem is volt ebben a hosszú, szürke téli időszakban.

Most készülődünk a következő programunkkal, Társasjáték Klubest néven. Egy teljesen új megmozdulás számunkra, amivel még szorosabb kapcsolatot próbálunk teremteni a malmői magyarok között.

 

received_24409661615343836.jpeg

 

Írta és fotók: Márton Mercédesz