Tavaszi levél

Nyomtatás

Kedves Ifjak és Gyerekek! 

Nagy öröm ért, az erdélyi Bakcsi Réka újra írt nekünk! Remélem emlékeztek rá! Mert ő, Híradónk szorgalmas olvasója, nem feledkezett meg rólunk, gyönyörű tavaszi verssel köszöntött húsvét alkalmából. Spádáné Veress Ildikó néni pedig egy kedves mesét írt a sokszínű ceruzáról. Mindkettőjüknek köszönjük, hogy ránk gondoltak!

A tavasz és tavaszi ünnepünk, a húsvét közeledtével egyre többször jut eszembe Pistike. Nem a nagyra nőtt, FELNŐTT, hanem a kicsi, alig 5 éves Pistike. A kedves, szófogadó és nagyon szeretni való kisfiú. Mindenki szerette, de az unokatestvérei, meg a nagyszülők egyenesen rajongtak érte. A legtöbb gyerek, ha valami helytelen dolgot követett el, legtöbbször viccből, csintalanságból tette, és mindenik tisztában volt azzal, hogy amit kigondolt, a felnőtteknek nem fog tetszeni. Mégis megvalósították, legtöbbször a hecc, a móka kedvéért, vállalva a kockázatokat is. Csak egyedül Pistike tetteiről tudta mindenki, hogy azokat teljes jóhiszeműségtől, segítő szándéktól vezetve és áthatva követte el. Így történt meg az a sokat emlegetett baleset is, mely mondhatni az egész húsvéti vakációnk beszédtémája lett.

Továbbra is várom leveleiteket, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.